Oct 2013

Orthokeratologi-teknik påväg till Holms Optik

Är du närsynt och vill slippa linser och glasögon, utan laserbehandling eller operation? Då är Ortho-k något för dig. Behandlingen görs med något hårdare kontaktlinser som används när man sover för att ändra på hornhinnans yttersta lager. Detta ändrar ljusets riktning och gör att du blir rättsynt under dagen.

Orthokeratologi, eller Ortho-K, är en temporär och reversibel formändringsprocess av hornhinnans yttersta lager, epitelet. Med reversibel menas att formändringen inte är bestående utan att hornhinnan återgår till sin ursprungliga form om behandlingen avslutas.

Är du intresserad och vill bli satt i lista för att testa denna behandling, hör av dig till oss!

Uppdatering 2013-12-05
Vi är nu i fullgång med de första patienterna för behandling. Läs mer om Ortho-K här.

Testpiloter sökes

Vill du hjälpa oss att testa en helt ny endagslins? Smartson söker nu 800 aktiva testpiloter i Sverige, Norge och Danmark som får prova MyDay™ från CooperVision kostnadsfritt under 30 dagar.

863654

Som testpilot för MyDay™ vill vi att du bedömer linsernas komfort, upplevd skärpa och användarvänlighet i din vardag. Hur går det till? De utvalda testpiloterna får en värdecheck som används hos osst. På plats hos oss genomförs en syn- och ögonundersökning samt utprovning av linserna.

Vill du bli testpilot?
Ansök här
OBS!
Ansök senast 18 oktober!

Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss