Torra ögon

Temadagar - Tåranalys 24/10 & Båg/Glas-visning 25/10

V. 43 har vi temadagar på onsdag och torsdag! Missa inte chansen!

Onsdag 24/10 TÅRANALYS - Vi gästas av representant och produktspecialist från AMWO. Boka ditt besök och vi tar reda på & hjälper dig med torra/irriterade/rinnande ögon. Undersökningen kostar 600 kr. Denna dag finns bra erbjudande på produkter!
Pasted Graphic 3
Torsdag 25/10 BÅGVISNING - Missa inte chansen att titta på hela kollektionen av Tom Ford och Dyrberg Kern. VI gästas av Ola och Susanne som guidar dig till rätt båge. Vi får även besök av glastillverkaren Essilor com berättar skillnaden på glas och glas. Denna dag får du dessutom 20% på kompletta glasögon*. Dyrberg Kern ger dessutom ett smycke vid köp av dessa glasögon!
Pasted Graphic 1 Pasted Graphic Pasted Graphic 2

*20% rabatt på kompletta glasögon ges vid förskottsbetalning samma dag om 20%

Visning

Optiker med högre behörighet

Torra ögon?

Vi erbjuder undersökning av torra ögon. Alla ögon fungerar olika med olika symptom för torra ögon. Vissa har just torra ögon, andra har rinnande ögon. Skav, ömhet, irritation är också tecken som kan tyda på torra ögon.

Vi undersöker och hittar orsaken till besvären, och hjälper dig på bästa sätt med behandling. Vi följer alltid upp dina besvär för att vara säker på att det hjälper dig.

Beställ tid
direkt här eller på 042-135447.
Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss