LinsBoxen

• Kontaktlinser hem i brevlådan
• Fraktfritt
• Ingen bindningstid
• Månadsvis betalning
• Tillgång till legitimerade optiker
• Alla kontroller ingår

INGEN FRAKTKOSTNAD
Du betalar inget porto eller fraktkostnad

INGEN BINDNINGSTID
Du kan när som helst säga upp abonnemanget utan någon uppsägningstid eller bara göra uppehåll om du har fått linser över p.g.a. exempelvis sjukdom som har gjort att du inte har kunnat använda linser under en viss tid.

MÅNADSVIS BETALNING
Varje månad dras från ditt bankkonto via autogiro en månadsavgift för linserna och undersökningen. Detta innebär att du inte behöver betala för linserna sex månader i förskott.

REGELBUNDNA KONTROLLER INGÅR
I priset abonnemanget ingår regelbundna linskontroller av dina ögon. Vi kallar dig till en kontaktlinskontroll utifrån en överenskommen tid som bestäms utifrån ditt användande.

TILLGÅNG TILL LEGITEMERADE OPTIKER
Som abonnent på LinsBoxen får du tillgång till samtliga 140 anslutna butiker i landet som tillhandahåller LinsBoxen

Gör aldrig avkall på kontaktlinsundersökningen

Som linsbärare är det extra viktigt att kontrollera ögonen. Detta görs med olika intervaller beroende på vilken linssort som bestäms, hur ofta man har linserna och vilka ögon man har. Det vanligaste intervallet är 6 till 12 månader och vid denna undersökningen ser vi om något behöver ändras eller åtgärdas.

Kontaktlinsundersökningen görs för
din skull, dels för att ögonen ska vara i bra kondition och för att du ska få bästa möjliga komfort och seende. Gör inte avkall på detta!
Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss