Helt grön inom kontaktlinser?

Är du helt grön och har aldrig satt en kontaktlins i ögat ska du heller inte göra det utan att en ögonläkare eller kontaktlinsoptiker tittar på ögat och tillpassar en sådan. Ögat är helt unikt för dig som person och linsen måste passa dig ur olika parametrar. När du kommer till oss följer vi följande steg:

  1. Boka tid för nytillpassning av kontaktlinser - uppge redan här om du har glasögon sedan tidigare, tidigare besvär med kontaktlinser eller någon remittering från ögonläkare om kontaktlinser
  2. Vid bokad tid går vi noggrant genom dina ögons status med synundersökning, samsyn, inre och yttre undersökning och tillpassning av kontaktlinser
  3. Vid lär dig kontaktlinshygien, vätskor, sätta i och ta ur kontaktlinserna, skillnader på rätt och fel etc (skriftligt och muntligt)
  4. Du tränar och har linserna i vardagen och efter individuellt intervall bokar vi ett återbesök, vanligen efter 7-10 dagar.
  5. Vid besöket går vi genom dina ögons status och hur det känts för dig. Finns det behov så provar vi ut annan kontaktlins.
  6. Linserna kan sedan antingen fås direkt i brevlådan varje månad mot en månadsavgift inklusive fria kontroller eller hämtas direkt i butik.

Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss