Visa större karta

Fortbildningspoäng

Optikerförbundets hemsida registreras fort- bildningpoäng för landets optiker. Hos oss är utbildning och kompetens högt rankade och därför ligger vi i topp.

Senaste utbildning
2017: Gustav Brinkby: 'Continuing Education in Posterior Segment', SALUS Univeristy, USA

Diagnostiska droppar

Vid undersökning och bedömning av ögat tar vi ibland hjälp av diagnostiska droppar. Vi är en av få optiker i landet som har denna behörighet.

Detta innebär att vi kan ge lokalbedövning, pupillvidgande eller ackommodationavslappnande droppar för olika moment.

Detta innebär inte någon smärta eller obehag för patienten.

Vidareutbildning

Hos oss arbetar optometrist Gustav Brinkby, med vidareutbildning från Salus Univeristy, USA

Ida Bodelsson är leg. optiker med kontaktlinsbehörighet och hjälper dig med undersökning för glasögon, kontaktlinser, medicinska kontaktlinser och torra ögon.

Detta ger möjligheten för dig som kund och patient att få en noggrannare undersökning och bedömning av syn- och ögonstatus.

Öppettider

Måndag - Onsdag - Fredag     10.00 - 18.00
Tisdag - Torsdag                      08.00 - 18.00   

LinsBoxen

Ett fantastiskt system där du får linserna direkt hem i brevlådan, inklusive kontroller och genomgång av dina ögon. Fria återbesök och reservlinser. Allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Syn- & ögonundersökning

Med vidareutbildning, rätt kompetens och instrument går vi alltid genom dina ögon och syn från grunden. Det innebär att vi har möjlighet att titta på ex ögonens linser, gula fläck och synnerv.

4 värdefulla nyckelpersoner

Hos oss arbetar 4 värdefulla nyckelpersoner. Grunden är att vi arbetar efter noggranna undersökningar. Vi utbildar oss ständigt för att hålla oss uppdaterade inom optometri- och optikeryrket och erbjuder glasögon, kontaktlinser, specialprodukter men framförallt en noggrann tjänst inom syn och ögonvård. När du kommer till oss lovar vi att du får vår fulla uppmärksamhet. Hos oss hittar du även ögonläkare efter tidsbeställning.


Här finner du oss


Vi finns på Drottninggatan 7 mitt i centrala Helsingborg, mitt emot Apoteket i det gamla stadshuset. Bussen stannar ett stenkast bort på hållplats Rådhuset. Tar du bilen parkerar du lättast i Sundsgaraget eller vid Tivoliparkeringen.

Är du rörelsehindrad möts du inte av några trappor eller besvär att ta dig fram. En permobil kommer in för entrén och rullstolar går bra vid undersökning.

Vi håller öppet måndag-onsdag-fredag mellan 10-18 samt tisdagar & torsdagar 08-18
Lördagar och söndagar stängt.

AVVIKANDE ÖPPETTIDER KAN FÖREKOMMA OCH PUBLICERAS PÅ STARTSIDAN

Skärmavbild 2013-12-07 kl. 12.40.24
För vägbeskrivning via Google Maps klicka här

Persondatapolicy
Läs mer här om vår persondatapolicy
Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss