Välkommen 2020!

Vi är redan inne i vecka 3 och vi välkomnar 2020! Under våren kommer vi fokusera ytterligare spå att leverera noggranna undersökningar, hög service och nya innovativa produkter.

  • Vi fortsätter och utbilda oss och hålla oss ledande inom specialkontaktlinser för tex. keratoconus, torra ögon eller där kontaktlinser inte tidigare fungerat.

  • Glasögonnyheter levereras redan nästa vecka!

  • Gustav Brinkby har blivit inbjuden av Oulu Universitetet i norra Finland om att hålla kurs i specialkontaktlinser - pågår 30-31 januari.

  • Vi besöker Copenhagen Specs i mitten på mars för att inspireras av nya innovationer och glasögonnyheter.


Väl mött på på återseende!

Höstnyheter 2019!

Under nästa vecka (v41) levereras höstens senaste glasögon till vår butik. I år har vi koncentrerat våra inköp till Ørgreen, Tom Ford, Vasuma, Triple X, Skaga, KunoQvist och Traction.

NYTT FÖR I ÅR är även att vi köpt in märket YSL. Dessa levereras under kommande vecka och har otroligt vackra former! Måste ses!

Kommande vecka (v 41) har Gustav Brinkby blivit inbjuden av Specsavers att hålla föredrag om avancerad undersökning vid mikroskåp till norra Europas 2500 optiker. Det blir en ”flyshow” som börjar i Nederländerna söndag 6 oktober. Sedan följer Oslo, Köpenhamn, Stockholm och slutligen Helsingfors 11 oktober. Ett hedrande uppdrag!

Väll mött denna höst!

Öppettider i sommar 2019

Under sommaren 2019 from. 18 juni tom 25 augusti ändrar vi våra öppettider enl nedan:

Måndag - Torsdag 10-18
Fredag 10-16

Vid akuta ögonproblem efter våra öppettider kontakta 1177 eller ögonkliniken Helsingborg

Varmt välkommen och glad sommar!


Pasted Graphic

Ny kontaktlins för ålderssynhet och myopikontroll!

Vi testar en ny kontaktlinser för ålderssynthet och myopikontroll (närsynthetsutveckliing hos barn).

Pasted Graphic


Under våren har vi nu nöjet att bli bland de första i Europa att testa en ny typ av kontaktlins avsedda för ålderssynthet och myopikontroll - Natural Vue 1-day.

Det är en helt ny teknik (ADOP) - där linsen gjorts för att öka djupseendet mellan ögonen på både avstånd och nära håll. Kontaktlinsen har även visat goda resultat i att begränsa barns utveckling av närsynthet.

Vill du prova? Tveka inte att kontakta oss för att veta mer!

Gustav Brinkby blir föreläsare för medicinska kontaktlinser

Från och med december 2018 kommer Gustav Brinkby utbilda optiker i Skandinavien om medicinska kontaktlinser.

Behovet av medicinska kontaktlinser är stort och det finns en grupp patienter som är i behov av specialkontaktlinser. Exempel på detta kan vara torra ögon, dyatrofier av hornhinna och irreguljär hornhinna.
Holms Optik - Drottninggatan 7, Helsingborg - 042-135447 - www.holmsoptik.se - © 2018 Holms Optik Kontakta oss