Året som har gått har inneburit en hel del pandemirelaterade utmaningar, men också många roliga händelser. I början av året tog vi steget fullt ut och totalrenoverade vår mottagning, butik och undersökningsrum. Vi är otroligt nöjda! Tack Smålandsinredningar.

Vi har även fått en ny magister-optiker vid namn Amanda Ardby, som gör ett fantastiskt jobb tillsammans med Majsan och Claudia. TACK!

Våra specialiteter fortsätter att utvecklas. Vi är bland annat certifierade för speciella glas till närsynta barn, vilket bromsar deras närsynthet upp till 60%. Användningen av specialkontaktlinser – där vanliga linser inte räcker till – har ökat. Fler och fler barn och ungdomar med samsynsproblem blir hjälpta av synträningsprogrammet HTS.

Vi ser fram mot ett friskare 2022 med mindre pandemi och mer vanlig vardag. Vi ska fortsätta utvecklas för varje dag som går och vi lovar att ta väl hand om dig när du besöker oss – oavsett om ditt ärende gäller glasögon, linser eller specialprodukter.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska God Jul & Gott Nytt År! Vi håller öppet som vanligt vardagar 9-18 med undantag för:

Lillejul 23/12 – 09-15
Julafton 24/12 – stängt
Nyårsafton 31/12 – stängt
Trettondagsafton 5/1 – 09-16
Trettondagen 6/1 – stängt

God Jul & Gott Nytt År!

Categories: