Vilka glas är bäst till mig?

För att svara på den frågan gäller det att utgå från ditt behov. Efter en noggrann synundersökning och ditt behov kan vi lättare föreslå produkter som passar dig. Vi erbjuder allt från enklare budgetlösningar till mer avancerade glas som tar hänsyn till olika parameterar.

Leverantörer av glas

Som oberoende optiker – helt fristående – kan vi erbjuda glas från olika leverantörer. Vi är inte bundna att använda en specifik produkt och kan med fördel dra nytta av detta för dig som kund.

Tysklands kanske mest kända glasproducent, Carl Zeiss. Tillverkar även kikare av olika glas samt kikarsikten för jaktvapen.

Franska Essilor är en av världens största glasproducenter. Tillverkar glas till hela världen och vinner pris för innovativa produkter.

Glas som formges och utvecklas i Tyskland. Perfektionen i Rodenstocks produkter är själva kärnan tack vare tysk kvalitet och ingenjörskonst.

Svenska Multilens fokuserar på specialoptik för både glas och kontaktlinser. Dessutom luppglasögon, specialsystem för reducerad syn och filterglas.

ZEISS SYNPROFIL! HITTA RÄTT GLAS FÖR DIG

Boka tid direkt! Det tar bara en minut.