Februari är inledd, mindre pandemi och vårens nyheter har anlänt! Härligt!

Nytt för i år är att vi tagit in DB Eyewear – kollektionen från David Beckham. Mycket stilfulla herrbågar som även går under unisex – så även till kvinnor! Stilfulla. Gå in på hemsidan för att se mer!

Vi laddar även på med ytterligare ett varumärke – nämligen EoE. Det norrländska varumärket som gjort sig kända för att göra glasögon med helt återvunnit material. Samtliga bågar har någon form av norrländsk bakgrund. Tex inslag av granbarr i bågen. Snyggt! Se mer på EoEs hemsida.

Från och med idag är vi återförsäljare av ovan varumärke. I övrigt fortsätter vi våra kollektioner från främst Tom Ford, Saint Laurent, Örgreen, Bottega Veneta, Hackett, Carrera, SIlhouette, Vasuma och KunoQvist.

Solsortimentet utökas! Välkommen in för att inspireras!