Så har vi nått december och året börjar närma sig sitt slut.

I september började Camilla Bengtsson hos oss. Vi gläds verkligen åt vårt tillskott där nya som gamla kunder blir väl omhändertagna av Camilla. Det märks också på hur omtyckt hon är bland våra kunder.

Camilla har lång erfarenhet av optikeryrket och har dessutom en stor erfarenhet av just skelning och samsynsproblem. Både bland barn och vuxna. Har du detta problem? Tveka inte att höra av dig till Camilla för en undersökning.

Med världsläget har vi också fått erfara längre leveranstider som främst har drabbat kunder och patienter på kontaktlinsdelen. Vi har fått lite glada tecken att det kommer bli bättre efter årsskiftet.

Fler och fler söker till oss för just specialkontaktlinser – både sklerala linser anpassade för främst oregelbunden hornhinna men även för nattlinser (sova bort din närsynthet!). Är du intresserad så läs mer här!

Med det sagt önskar vi en härlig december!